WIJ ZIJN DE HAAN GROUP

VOORDAT JE BIJ ONS KOMT WERKEN WIL JE UITERAARD EERST IETS WETEN OVER ONS. DAT BEGRIJPEN WE, VANDAAR EEN KLEINE INTRODUCTIE.

EVEN KORT OVER ONS

Al meer dan een kwart eeuw richt het familiebedrijf De Haan Group tuincentra in over de hele wereld. In het laatste decennium is de groep uitgebreid met 2 nieuwe bedrijven, elk met hun eigen specialisatie. De gemene deler van alle bedrijven in de groep? Retailers relevant houden en maken, elk op hun eigen manier.

Het begint allemaal in 1988 wanneer Kees de Haan zijn eerste tuincentrum inricht. Elf jaar later begint hij voor zichzelf en richt hij Kees de Haan Inrichtingsbegeleiding op. Lang blijft hij niet alleen, want binnen 2 jaar start het eerste teamlid. Ze focussen zich op grootschalige leisure retail, maar in 2004 maakt Kees de keuze om zich volledig t gaan richten op tuincentra. Een jaar later is het eerste officiële bedrijfspand met inpandig magazijn een feit. In 2007 wordt de bedrijfsnaam omgezet naar het inmiddels bekende De Haan Group.

Niet alleen het team groeit, maar ook de voorraad groeit snel. In 2010 verhuist De Haan Group naar Waalwijk, waarmee ze het magazijn in een klap verdubbelen. In 2012 richt Kees samen met Roger Grinwis Instore Supplies Displays op. Een nieuw bedrijf binnen de groep die zich helemaal zullen gaan richten op permanente winkelpresentaties. In 2018 is het weer tijd voor een verhuizing, dit keer naar een door Kees zelf ontwikkelt pand. De bouw van onze huidige locatie in Waalwijk wordt gestart en een jaar later is het klaar om er in te trekken.

Ondanks dat Kees de Haan altijd enig eigenaar is geweest van De Haan Group is het echt een familiebedrijf. Van zijn vrouw en dochter tot schoonfamilie, in alle facetten van het bedrijf kom je familie tegen. In 2022 neem Rick van Kuppevelt, schoonzoon van Kees, de dagelijkse leiding van De Haan Instore Supplies van Kees over. Dochter Steffi de Haan voegt zich op dat zelfde moment met een strategische rol in het management van De Haan Group.

In 2023 wordt Schuiteman toegevoegd. Met de komst van dit bedrijf zorgen we ervoor dat we tuincentra ondernemers nog meer kunnen bontzorgen. Goed, zorgeloos en snel ombouwen zonder dat het veel impact heeft op de rest van de winkel is binnen dit bedrijf het uitgangspunt.

Stilstaan doen we dus voorlopig nog niet! Kom jij ons team versterken?

DE HAAN GROUP IN CIJFERS

 • Ruim 4000m2 magazijn, zodat we altijd voorraad hebben voor onze klanten
 • Ons pand is CO2 positief, met ruim 1600 zonnepanelen wekken we meer op dan we verbruiken
 • Ons team bestaat uit 32 enthousiaste mensen en 2 vrolijke schapen
 • Als je alle stellingmaterialen uit ons magazijn naast elkaar zou leggen kun je 2 keer de wereld rond
 • Gemiddeld geven de collega's werken bij De Haan Group een 8,5
 • DE HAAN GROUP IN ÉÉN MINUUT

  WERKEN BIJ DE HAAN GROUP ZIET ER ZO UIT

  WAT ONZE COLLEGA'S ZEGGEN

  Werken bij
  De Haan Group
  GEMIDDELD
  0

  Het huidige team beoordeelt het werken bij De Haan Group met een gemiddelde van een 8,5. En daar zijn we trots op!

  Werkomstandigheden bij De Haan Group
  GEMIDDELD
  0

  De werkomstandigheden zijn dik in orde volgens onze collega's. In ons tevredenheidsonderzoek onder onze collega's kwam dit naar voren.

  Goede relatie met leidinggevende
  GEMIDDELD
  0

  Onze leidinggevenden werken sámen in plaats van met onze collega's. Iedereen is gelijk binnen onze organisatie. En dat merk je!

  COLLEGA'S AAN HET WOORD

  FAMILIEBEDRIJF MET TEAMSPIRIT

  Doordat we een familiebedrijf zijn met seizoensgebonden projecten ontstaat er een prettig samenhorigheidsgevoel. Samen knallen in het seizoen en ook samen afschalen in de zomer. Het werk is afwisselend en er is veel ruimte voor eigen inbreng.

  ERIK DE JONG
  WAREHOUSE MANAGER bij
  DE HAAN INSTORE SUPPLIES

  HARD WERKEN MET HUMOR

  Werken bij De Haan Group betekent voor mij een creatieve, inspirerende werkomgeving met ruimte voor groei en ontwikkeling. Bij Instore Supplies Displays is het de combinatie van hard werken en een gezonde dosis humor wat voor de juiste teamspirit zorgt.

  SANDRA JOOSTEN
  OFFICE MANAGER bij
  INSTORE SUPPLIES DISPLAYS

  WERKEN MET DE LEUKSTE KLANTEN

  Het samenwerken is voor mij belangrijk. We werken in een jong, enthousiast team en vooral met de allerleukste klanten. De tuinbranche is informeel en tegelijkertijd professioneel. Elk project is anders en ik krijg de vrijheid om er, op mijn manier, een succes van te maken.

  MARCEL VAN DEN HEUVEL
  ACCOUNTMANAGER NL bij
  DE HAAN INSTORE SUPPLIES

  MAAK HET VERSCHIL IN RETAIL